Hur installerar man PostNord modulen i OpenCart

Följande guide visar hur du installerar den nya modulen i din webshop:

För att installera modulen i OpenCart måste du använda en FTP-filhanteringsansökan, till exempel. Fil Zilla.

Använd dessutom dina FTP-detaljer för att slutföra och ladda upp filerna.

1. Ladda ner modulen som en ZIP-fil. (och spara den till ditt skrivbord eller var du vill)

1. Öppna File Zilla (eller annan FTP-filhanterare) och anslut till din domän med Host, Användarnamn och Lösenord.

2. Hitta din RAR-fil

3. Högerklicka på filen och tryck på "Extract here", vilket innebär att filerna kommer att packas upp, enligt bilden nedan.

4. Dra de två mapparna "Admin" och "Catalog" till File Zilla (eller annan FTP-filhanterare) i huvudmappen, som visas i bilden.

5. Öppna mappar "!Ocmod"

6. Här är en fil som heter "AIO.ocmod", det här måste laddas upp i din OpenCart-backend. Gör så här genom att följa stegen nedan.

7. I din OpenCart-backend, gå till "extension" à "Extension installer".

8. Klicka ”Upload”

9. I popup-fönstret hittar du den tidigare nämnda filen "AIO.ocmod" som finns i mappen "!ocmod"

10. Din modul är nu installerad och klar att ställas in.