Installera modulen i OpenCart

Först gå till backend i din OpenCart sida och följ stegen nedan:

När du har laddat ner zip filen och sparat den på din dator så behöver du ladda upp 2 filer via FTP och 1 fil i backend för att få det att fungera, på det sättet fungerar uppladdningen på annat sätt än andra plattformar.

1. Ladda ner filen och gå till vconnectsystems-am-opencart-se

2. Följande 2 filer markerade i rött skall laddas upp via FTP, se bild nedan:

3. Efter detta kommer FTP ge dig information om alla filer har blivit överförda, nästa steg är att ladda upp följande fil nedan i backend:

4. Gå till backend och tilläggshanterare > Ladda upp > Välj filen från bilden ovan, se bild nedan som exemple.

5. Efter detta skall du finna modulen i din OpenCart backend via MODULER eller FRAKT, från där kan du välja att aktivera modulen.