Hvordan du opsætter modulet i WooCommerce V.2.6

Når du har installeret modulet skal det opsættes for at få det til at virke, følg guiden her for at opsætte modulet.

Husk at der skal benyttes License Key, PostNord API Key og Google Maps API Key.

• PostNord API Key kan du bestille herfra: developer.postnord.com
  • License key modtager du i en mail fra vConnect når du bestiller modulet
  • Google API key kan du bestille herfra: Google API key

Vejledning til PostNord API Key kan findes på:
https://vconnecthelpdesk.zendesk.com/hc/en-us/articles/212112705-Hvordan-du-laver-en-PostNord-API-Key

Vejledning til Google Maps API Key kan findes på: https://vconnecthelpdesk.zendesk.com/hc/en-us/articles/212112685-Hvordan-du-laver-en-Google-Maps-API-Key

1. Gå til: WooCommerce > Indstillinger
Her finder du modulet, som skal være aktiveret før du kan opsætte de sidste indstillinger

2. Gå til WooCommerce > Indstillinger > vConnect All In One Settings

Tilføj Email, License Key, PostNord API Key samt Google Maps API key.
Tryk gem ændringer.

PostNord Universe

Her skal du vælge om du vil benytte PostNord universet (Popup)
Tjek den af hvis du vil benytte det på din webshop, eller lad den stå blank hvis ikke du ønsker at benytte det.

Sådan her ser det ud med universet slået til:

Sådan her set det ud med universet slået fra:

3. Gå til WooCommerce > Indstillinger > Forsendelse

Her kan du tilføje de lande du vil sende til såsom, Danmark, Sverige og Norge.

Tryk på "Add Shipping Zone" for at tilføje dem (nederst højre hjørne)

I Zone Name giver du den et navn, f.eks. Danmark

Tryk gem når du har tilføjet en shipping zone.

Tryk herefter på ”Shipping Method(s)” for at tilføje de leveringsmuligheder du ønsker at bruge i din webshop.

4. Fastsæt vægt og priser

Tryk på "vis" under den shipping zone du vil sætte op. (herinde kan du også tilføje leverings metoder ved at trykke på "Add Shipping Method")

Tryk herefter på indstillinger

Du kan tilføje alle de priser/vægt du vil, men det er vigtigt at du altid starter med 0

Det er også vigtigt at du sætter den sidste Max Pris og Max vægt til et "uendeligt" nummer (f.eks. 100000000000). Hvis du kun skriver 2000, kan dine kunder ikke få leveret ordrer der er over 2000 kr.

Du kan sætte modulet op således, at du kan tilbyde fri fragt på ordrer over en bestemt pris eller vægt.

Gratis fragt med pris

Hvis du vil have fri fragt på ordrer over en hvis pris, skal du sætte det op således (i dette eksempel, gratis fragt på ordrer for over 1000 kr):

Gratis fragt med vægt

Hvis du vil tilbyde fri fragt på ordre over en hvis vægtklasse, skal det sættes op således (i dette eksempel, gratis fragt på ordrer for over 5.0 kg):

Nu er modulet sat op og skulle fungere i din webshop. Skulle du dog have nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.