Hvordan du opsætter PostNord modulet i WooCommerce 3.x

Når du har installeret modulet skal det opsættes for at få det til at virke, følg guiden her for at opsætte modulet.

Husk at der skal benyttes License Key, PostNord API Key og Google Maps API Key.

• PostNord API Key kan du bestille herfra: developer.postnord.com
  • License key modtager du i en mail fra vConnect når du bestiller modulet
  • Google API key kan du bestille herfra: Google API key

Vejledning til PostNord API Key kan findes på:
https://vconnecthelpdesk.zendesk.com/hc/en-us/articles/212112705-Hvordan-du-laver-en-PostNord-API-Key

Vejledning til Google Maps API Key kan findes på: https://vconnecthelpdesk.zendesk.com/hc/en-us/articles/212112685-Hvordan-du-laver-en-Google-Maps-API-Key

1. Gå til: WooCommerce > Indstillinger
Her finder du modulet, som skal være aktiveret før du kan opsætte de sidste indstillinger

2. Gå til vConnect AIO settings

2.1. Tilføj Email, License Key, PostNord API Key samt Google Maps API key.
Tryk gem ændringer.

3. Gå til ”Forsendelse”

3,1 - Tryk på "tilføj forsendelseszone" for at tilføje lande du sender til.

3,2 - I ”Zone navn” giver du den et navn, f.eks. Danmark og vælger hvilken region du ønsker, tryk derefter ”gem ændringer”

3,3 Tryk herefter på ”Tilføj forsendelsesmetode” for at tilføje de leveringsmuligheder du ønsker at bruge i din webshop.

3,4 – Vælg din ”forsendelsesmetode”

3,5 – Tryk derefter på ”Tilføj forsendelsesmetode”

Så kommer du ud på nedenstående side igen.

4. Fastsæt vægt og priser

Tryk på den forsendelsesmetode du ønsker at sætte op. (herinde kan du også tilføje leverings metoder ved at trykke på "Tilføj forsendelsesmetode")

Så kommer et popup vindue op, hvor du kan tilføje alle de priser/vægt du vil, men det er vigtigt at du altid starter med 0

Start med at indtaste leveringsformen

Derefter indtaster du vægt og max pris.

Det er vigtigt at du sætter den sidste Max Pris og Max vægt til et "uendeligt" nummer (f.eks. 100000000000). Hvis du kun skriver 2000, kan dine kunder ikke få leveret ordrer der er over 2000 kr.

Du kan sætte modulet op således, at du kan tilbyde fri fragt på ordrer over en bestemt pris eller vægt.

Du kan altid tilføje flere former for fragt og pris.

Gratis fragt med pris

Hvis du vil have fri fragt på ordrer over en hvis pris, skal du sætte det op således (i dette eksempel, gratis fragt på ordrer for over 500 kr):

Gratis fragt med vægt

Hvis du vil tilbyde fri fragt på ordre over en hvis vægtklasse, skal det sættes op således (i dette eksempel, gratis fragt på ordrer for over 10.0 kg):

Tryk derefter ”Gem ændringer”

Nu er modulet sat op og skulle fungere i din webshop. Skulle du dog have nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.