Hvordan du opsætter PostNord modulet i PrestaShop

Log ind på din Prestashop Backend og følg guiden herunder:

Husk at der her skal benyttes en ny API, License Key og Google Maps API Key.

• PostNord API Key kan du bestille herfra: developer.postnord.com
  • License key modtager du i en mail fra vConnect når du bestiller modulet
  • Google API key kan du bestille herfra: Google API key

Vejledning til PostNord API Key kan findes på: Hvordan du laver en PostNord API key
Vejledning til Google Maps API Key kan findes på:Hvordan du laver Google Maps API Key

1. Fra forsiden af Prestashop gå til > Modules

2. Tryk på ”installed modules”

3. Find "All In One PostNord Denmark" modulet og tryk på "configure"

4. Indtast API nøgler og tryk "save"

5. Efter du har gemt, trykker du på ”shipping” og kommer ind på følgende side.

6. Derefter vælger du den leveringsmetode du vil konfigurere og tryk ”edit”

7. Så kommer du ind på følgende side, hvor du vælger navnet på leveringsmetoden, antal leveringsdage osv. Når du har indtastet det, trykker du ”next”.

8. I følgende step, opsætter du leveringspris. (I eksemplet nedenfor, er købsprisen fra 0 kr til 1000 kr, sat til 25 kr.(1) Og købspris over 1000 kr. sat til ”gratis fragt”(2))

Du kan altid tilføje flere muligheder, ved at trykke ”add new range” Tryk til sidst ”next”

9. Næste step er, hvis du ønsker at opsætte regler for størrelse og vægt.
    Efter du har indtastet oplysningerne, eller hvis du ikke vil sætte regler for størrelse eller vægt, trykker du ”next”.

10. I sidste step får du en oversigt over hvordan du har sat det op og om du ønsker at det er aktivt (inable) eller inaktivt (disable).
    Når du har valgt, trykker du ”finish”

11. Så er denne leveringsmulighed sat op og du er nu tilbage ved oversigten. Her kan du vælge at sætte flere leveringsmetoder op, hvor du gør det samme, som du har gjort ved ovenstående leveringsmulighed.

Dit modul er nu sat op og klar til brug.