Hvordan du opsætter modulet i PrestaShop

Log ind på din Prestashop Backend og følg guiden herunder:

1: Indtast License email og license key

Husk at der her skal benyttes en ny API, License Key og Google Maps API Key.

• PostNord API Key kan du bestille herfra: developer.postnord.com
  • License key modtager du i en mail fra vConnect når du bestiller modulet
  • Google API key kan du bestille herfra: Google API key

Vejledning til PostNord API Key kan findes på: Hvordan du laver en PostNord API key
Vejledning til Google Maps API Key kan findes på:Hvordan du laver Google Maps API Key

1.1 Fra forsiden af Prestashop gå til > Moduler

1.2 Find All In One PostNord Denmark modulet og tryk på konfigurer

1.3 Indtast API keys og tryk "Gem"

Inde på denne side kan du under "General", også slå PostNord Universet (PopUp) fra og til.
Tryk på "JA" for at benytte det på din webshop, eller tryk på "NEJ" for at slå det fra.

Sådan ser det ud med Uniserverset slået til:

Sådan ser det ud med Universet slået fra:

Nu kan modulet sættes op som du ønsker det.

Backoffice > Levering > Fragtmand

(Tryk på dette ikon for at ændre opsætningen af din levering)

1. Her kan du arrangere alle leveringsmetoder som du foretrækker det, se nedstående eksempel:

Her vil du have alle leveringsmulighederne hvor du kan aktivere/deaktivere dem som du ønsker, eller hvis du vil ændre prisen på nogen af dem. Prøv at tryk på en af mulighederne, og så vil du have en menu som vist på næste billede: