Hvordan du opsætter modulet i Magento

For at opsætte modulet i Magento skal du gøre følgende:

Først skal du uploade filerne til din webshop, hvilket automatisk også gør dem tilgængelige på backend af din webshop.

Husk at der her skal benyttes en ny API, License Key og Google Maps API Key.

• PostNord API Key kan du bestille herfra: developer.postnord.com
  • License key modtager du i en mail fra vConnect når du bestiller modulet
  • Google API key kan du bestille herfra: Google API key

Vejledning til PostNord API Key kan findes på: Hvordan du laver en PostNord API key
Vejledning til Google Maps API Key kan findes på:Hvordan du laver Google Maps API Key

1. Gå til: System > Konfiguration

2. I venstre side gå til  Salg > Leveringsmetoder

Nu vil du have muligheden for at tilføje de leveringsmetoder, priser etc. som du ønsker at have i din webshop (Hvis nogen informationer mangler, vil Magento backend fortælle dig det)

3. Tilføj de leveringsmetoder samt tilhørende priser du ønsker for din webshop.

• Enable (JA) hvis du ønsker at anvende den valgte leveringsmetode på din side, Enable (NO) hvis du ikke ønsker at avende leveringsmetoden på din side.
  • Method name: Giv leveringsmetoden et navn, som skal vises på din web shop.
  • Sort order: Skriv hvor i rækkefølgen, denne metode skal vises på din web shop.

4. Sæt priser og vægt

Du kan tilføje alle de priser/vægt du vil, men det er vigtig at du altid starter med 0. (se eksempel herunder)

Det er også vigtigt at du sætter den sidste Max Pris og Max vægt til et "uendeligt" nummer (f.eks. 100000000000). Hvis du kun skriver 2000, kan dine kunder ikke få leveret ordrer der er over 2000 kr.

Du kan sætte modulet op således, at du kan tilbyde fri fragt på ordrer over en bestemt pris eller vægt.

Gratis fragt med pris

Hvis du vil have fri fragt på ordrer over en hvis pris, skal du sætte det op således (i dette eksempel, gratis fragt på ordre for over 1000 kr):

Gratis fragt med vægt

Hvis du vil tilbyde fri fragt på ordre over en hvis vægtklasse, skal det sættes op således (i dette eksempel, gratis fragt på ordrer for over 50 kg):

- Husk at sætte fragtprisen til 0.00 i den pris eller vægtklasse du ønsker at tilbyde gratis fragt til.

5. Slå popup til eller fra

Gå til PostNord - General > Enable Popup

Her har du muligheden for, om dine leveringsformer skal vises i et popup eller ej.

For at vise det i popup, vælg Ja. For at slå det fra, vælg Nej.

Sådan her ser det ud med popup

Og sådan her ser det ud, uden popup