Hvordan du opsætter modulet i OpenCart

For at opsætte modulet korrekt skal du gøre følgende:

1. Når modulet er aktiveret kan du trykke på rediger >
  2. Udfyld alle informationer som vist i billedet nedenfor:

Husk at der her skal benyttes en ny API, License Key og Google Maps API Key.

Vejledning til PostNord API Key kan findes på:

https://vconnecthelpdesk.zendesk.com/hc/en-us/articles/212112705-Hvordan-du-laver-en-PostNord-API-Key

Vejledning til Google Maps API Key kan findes på: https://vconnecthelpdesk.zendesk.com/hc/en-us/articles/212112685-Hvordan-du-laver-en-Google-Maps-API-Key

1. Når dette er gjort vil du have muligheden for at vælge de lande som du ønsker at levere til, så som Danmark, Sverige, Norge etc. Tilføj dem i den rækkefølge som du ønsker at de skal blive vist i din webshop som det ses på næste billede:

Når du har valgt en leveringsmetode såsom <Denmark with delivery> skal du gøre følgende:

• Status: Enable
  • Titel: Navnet på din leveringsmetode
  • Geo Zone: Til Danmark, Sverige eller andre lande

Når du har opsat disse indstillinger skal du også tilføje priser som du finder under fanen Leveringsindstillinger