Hvordan du opsætter PostNord modulet i OpenCart

• PostNord API Key kan du bestille herfra: developer.postnord.com
  • License key modtager du i en mail fra vConnect når du bestiller modulet
  • Google API key kan du bestille herfra: Google API key

Vejledning til Google Maps API Key kan findes på:Hvordan du laver Google Maps API Key

1. Gå til din OpenCart backend

2. Tryk på ”Extensions” -> ”Extensions”

3. Vælg “shipping” fra dropdown menuen

4. Så kommer du ud på følgende side.

5. Her finder du vConnects ”All In One” og trykker “edit”

6. Så kommer du ind på følgende side, hvor du udfylder de nødvendige information, så som PostNord API key, Google Maps API key og license key du fik tilsendt i mailen fra vConnect, da du bestilte modulet.

7. For at opsætte leveringsmuligheder, priser osv. Scoller du længere ned på siden og finder den leveringsmetode du ønsker at sætte op. ( I nedenstående eksempel, ”privatehome (DK)”

Pris baseret på vægt fungerer således, at i dette eksempel er det angivet, at vægten på de købte varer vejer mellem 0 kg og 5 kg, er leveringen gratis, og hvis vægten på de købte varer vejer mellem 5 kg og 25 kg, koster levering 50 kr. (Alt dette kan man sætte op, som man ønsker)

Leveringspris baseret på købspris fungerer således, at i dette eksempel er det angivet at hvis købsprisen er mellem 0 kr. og 1000 kr. koster leveringen 50 kr. og hvis købsprisen er over 1000 kr. er levering gratis.
    (Det er vigtigt at når du, som eksemplet på billedet, sætter leveringsprisen på 50 kr, når købsprisen er over 1000, sætter ”total to” som noget uendeligt, da kunderne ellers ikke vil kunne købe for et beløb der er højere, end det du har skrevet).

8. Efter du har sat de ønskede leveringsmetoder op, scroller du helt op i toppen og trykker ”save”