Hvordan du installerer PostNord modulet i OpenCart

Følgende guide vil vise dig, hvordan du installer det nye modul i din webshop:

For at kunne installere modulet i OpenCart, skal du anvende et FTP file manager program, som f.eks. File Zilla.
Derudover skal du bruge dine FTP detaljer, for at afslutte samt uploade filerne.

1. Download modulet som en ZIP fil. (og gem den på skrivebordet eller hvor du ønsker det)

2. Åben File Zilla (eller anden FTP file manager) og forbind til dit domæne med Host, Username og Password.

3. Find din RAR fil

4. Højreklik på filen og tryk ”Extract here”, hvilket betyder, at filerne bliver pakket ud, som vist på billedet nedenfor.

5. Træk de to mapper der hedder ”Admin” og ”Catalog” over i File Zilla (eller anden FTP file manager) over i hovedmappen, som vist på billedet.

6. Open mappen ”!ocmod”

Her ligger der en fil der hedder ”AIO.ocmod”, denne skal oploades i din OpenCart backend. Dette gør du, ved at følge nedenstående steps.

7. I din OpenCart backend går du ind i ”extensions” à ”Extension installer”.

8. Tryk på ”Upload”

9. I popup vinduet finder du den tidligere nævnte fil ”AIO.ocmod” som ligger i mappen ”!ocmod”

10. Dit modul er nu installeret og klar til opsætning.