Hvordan du installerer modulet i OpenCart

Når du har dowloadet filen og gemt den på din computer, skal du uploade 2 filer via FTP og en fil i backend.

Husk at der her skal benyttes en ny API, License Key og Google Maps API Key.

Vejledning til PostNord API Key kan findes på:

https://vconnecthelpdesk.zendesk.com/hc/en-us/articles/208416489-How-do-i-make-a-PostNord-API-key

Vejledning til Google Maps API Key kan findes på:https://vconnecthelpdesk.zendesk.com/hc/en-us/articles/210272105-How-do-i-make-Google-Maps-API-Key

1: Download filen og gå til vconnectsystems-am-opencart-dk

2: De 2 filer der er markeret med rød skal uploades til FTP

3: Når dette er gjort fortæller FTP dig at filerne er overført.
Næste step er at uploade følgende fil i backend:

4: Gå til backend > Extension Installer > Upload > Vælg filen fra billedet ovenover

5: Efter dette skal du finde modulet i din OpenCart backend via "Modules" hvorfra du kan aktivere modulet

Nu er modulet klar til at blive sat op. Find guide til opsætningen her: OpenCart Opsætning