Hvordan du installerer PostNord modulet i Magento 1

Sådan installer du modulet i Magento

Følgende guide vil vise dig, hvordan du installer det nye modul i din webshop:

For at kunne installere modulet i Magento, skal du anvende et FTP file manager program, som f.eks. File Zilla.
Derudover skal du bruge dine FTP detaljer, for at afslutte samt uploade filerne.

1. Download modulet som en ZIP fil. (og gem den på skrivebordet eller hvor du ønsker det)

2. Åben File Zilla (eller anden FTP file manager) og forbind til dit domæne med Host, Username og Password.

3. Find din RAR fil

4. Højreklik på filen og tryk ”Extract here”, hvilket betyder, at filerne bliver pakket ud, som vist på billedet nedenfor.

1. Træk de to filer over i File Zilla (eller anden FTP file manager) og over i mappen, som er markeret på billedet. (I nogle tilfælde hedder mappen ”HTML”)

2. Når disse er overført vil File Zilla(eller anden FTP file manager) vil du få et popup vindue, som ser ud som følgende og dit modul er installeret.