Hvordan du installerer modulet i Magento

Sådan installer du modulet i Magento

Følgende guide vil vise dig, hvordan du installer det nye modul i din webshop:

1. Download modulet som en ZIP fil. (og gem den på skrivebordet eller hvor du ønsker det)
  2. Pak herefter ZIP filen ud.
  3. Åben File Zilla og forbind til dit domæne med Host, Username og Password.
  4. Herefter skal det gamle modul slettes ved at slette 2 filer, som henholdsvis er:
  • app/code/communit/Vconnect/Postnord/etc/xml
  • app/etc/moduls/xml
  1. Nu er vi klar til at overfører de nye filer som skal trækkes fra Local site (venstre side) og til Remote site (højre side). Her skal de 4 filer i mappen som hedder WWW eller HTML på FTP serveren. Det er i denne process vigtigt, at du overfører dem som 4 filer og ikke som 1 mappe.
  2. Når disse er overført vil File Zilla skrive: Succesful. Og du har hermed installeret modulet i Magento