Hvordan du laver en Google Maps API Key

For at få kortet til at virke i modulet (ALT-I-1), så er du nødt til at lave en Google Maps API Key.

For at bruge Google Maps JavaScript API, kan du trykke på nedstående link. Denne henviser dig direkte til Google API Console, guider dig gennem processen og aktivere Google Maps JavaScript API. Hvis du dog ønsker lidt hjælp til det, er her en 6 trins guide til hvordan det virker.

1. Tryk på dette link Google API Console som dirigerer dig hen til hjemmesiden, hvor du kan lave en Google Maps API Key.
  2. Tryk på knappen ”GET A KEY”.
  3. Opret eller vælg et projekt og tryk på ”ENABLE API”.
  4. Herefter vil en Key blive genereret som du kan putte ind i din webshop.
  5. For at forhindre tyveri af denne key har Google lavet nogle gode råd, som kan findes på denne side - secure your API key following these best practices
  6. (Valgfrit) Aktiver fakturering. For mere informations se dette link - Usage Limits