Hvordan du laver en PostNord API Key

PostNord udbyder mange forskellige API Keys til forskellige integrations faciliteter i dit backend system. Disse vil du kunne integrere på dine webshop, brugerdefinerede applikationer eller e-commerce platforme. Vores API Key er lette at bruge og redigere, sådan til at de lever op til dine leveringsbehov. Hvis du dog ønsker lidt hjælp til det, er der her en 4 trins guide til hvordan det virker:

1. Gå til postnord.com

2. Klik på ”Create Account” for at lave en gratis API nøgle

3. Når du klikker på ”Create Account” knappen, kommer du ind på en registrerings side. Hvor du skal udfylde dine informationer. Det er vigtigt at du udfylder alle bokse

Efter du har udfyldt disse skal du trykke på , hvorefter du vil modtage en email med informationer og et link, for at bekræfte din konto. Når dette er gjort kan du logge ind og finde din API Key.