Hvordan du installerer PostNord modulet i Magento 2

Følgende guide vil hjælpe dig med at installere modulet Magento 2 i din webshop:

For at kunne installere modulet i Magento, skal du anvende et FTP file manager program, som f.eks. File Zilla.
Derudover skal du bruge dine FTP detaljer, for at afslutte samt uploade filerne.

1. Download modulet som en ZIP fil. (og gem den på skrivebordet eller hvor du ønsker det)
  2. ”Extract” zip filen
  3. Åben File Zilla (eller anden FTP file manager) og forbind til dit domæne med Host,

4. Find din RAR fil

5. Højreklik på filen og tryk ”Extract here”, hvilket betyder, at filerne bliver pakket ud, som vist på billedet nedenfor.

En mappe dukker op. Klik på denne mappe indtil du kommer til ”app” mappen.

6. Træk de to filer over i File Zilla (eller anden FTP file manager) og over i mappen, som er markeret på billedet. (I nogle tilfælde hedder mappen ”HTML”)

7. Når disse er overført vil File Zilla(eller anden FTP file manager) vil du få et popup vindue, som ser ud som følgende og dit modul er installeret.

8. Efter at overførslen er færdig, skal du åben din Magento 2 backend. Her trykker du på ”SYSTEM” og vælger ”Web Setup Wizard”.

9. Så vil ”Setup Wizard” siden dukke op. Her klikker du så på ”Component Manager”

10. Her kan du aktiverer de tilgængelige moduler som er blevet overført, ved at klikke på ”enable”

11. Hvis Magento 2 er sat op korrekt, vil du se ved hjælp af notifikationerne at systemet kør som det skal

12. Efter dette klikker du ”next”, her har du muligheden for at oprette en backup, hvis det er tilfældet.

13. Når du har oprettet en backup (valgfrit), er du klar til at opsætte systemet.