Hvordan du opsætter PostNord modulet i Magento 2

• PostNord API Key kan du bestille herfra: developer.postnord.com
  • License key modtager du i en mail fra vConnect når du bestiller modulet
  • Google API key kan du bestille herfra: Google API key

Vejledning til Google Maps API Key kan findes på:Hvordan du laver Google Maps API Key

1. Åben Magento 2 backend og gå ind i ”STORES” og vælg derefter ”Configuration”

2. Scroll ned og find ”SALES”, her vælger du ”Shipping Methods”

3. Så kommer du ind på følgende side, hvor du klikker på ”PostNord – General”

4. Her indtaster du PostNord API Key, Google Maps API Key og den licensnøgle, du fik tilsendt i mailen fra vConnect, da du bestilte modulet.

5. Scroll længere ned på siden, hvor du så udfylder de forskellige informationer, under de leveringsmetoder du ønsker at benytte, du vælger om den skal være aktiv (enable) eller inaktiv (disable), her udfylder du også navn på leveringsmetoden, leveringstid, vægt, pris osv.

Pris baseret på købspris fungerer således, at i dette eksempel er det angivet at hvis købsprisen er mellem 0 kr. og 1000 kr. koster leveringen 50 kr. og hvis købsprisen er over 1000 kr. er levering gratis.
    (Det er vigtigt at når du, som eksemplet på billedet, sætter leveringsprisen på 0 kr, når købsprisen er over 1000 kr., sætter ”max prisen” som noget uendeligt, da kunderne ellers ikke vil kunne købe for et beløb der er højere end det du har skrevet).

Pris baseret på vægt fungerer således, at i dette eksempel er det angivet, at vægten på de købte varer vejer mellem 0 kg og 5 kg, er leveringen gratis, og hvis vægten på de købte varer vejer mellem 5 kg og 25 kg, koster levering 50 kr. (Alt dette kan man sætte op, som man ønsker)

Alle de mulige leveringsmuligheder, står listet ned af siden, så vælger du bare hvilken en du ønsker at configurere og tilbyde dine kunder.
    Du kan på trykke på de forskellige leveringsmetoder, så vil fanen folde ud, for at lukke dem, trykker du samme sted, så vil fanen lukke igen.

6. Når du har udfyldt alle ovenstående informationer og opsæt de ønskede leveringsmuligheder, trykker du på ”Save Config” oppe i højre hjørne og så er modulet opsat.